м.Стрий вул. Болехівська, 1, Тел.: (03245) 7-13-29, 067 507 49 13

Дев’ять способів поліпшити своє здоров'я весною

1. Випивайте склянку води перед кожним прийомом їжі.

Вода допомагає виводити токсини з організму та позитивно впливає на колір шкіри.

 

2. Уникайте переохолодження

Навіть дуже тепла і сонячна весняна погода може бути вітряноюта оманливою. Не поспішайте одягати одяг, поки не переконаєтеся, що тканини, з яких вони зроблені, убережуть вас від переохолодження.

 

3. Їжте більше проростків, пагонів та зелені.

Пророщуйте зерна крес-салату, редиски, льону та соняшника. Додаючи їх до страв, ви отримуєте заряд бадьорості. Проростки несуть вашому організму в дар цілий склад поживних речовин, вітамінів і ферментів.Це дійсно корисно.

 

4. Будьте більш гнучкими.

Гнучкі люди можуть краще керувати стресом та приймати удари життя спокійно.

 

5. Рухайтесь.

Піднімайтесь з дивану. Прогулюйтесь, грайте на вулиці, їздіть на велосипеді. Прогулянки весною стають особливо цінними у сонячні дні. Навіть невеличкий рух розбудить вас і змусить почувати себе добре.

 

6. Подбайте про свою печінку.

Вживайте в їжу натуральні продукти. Уникайте страв з високим ступенем термічної обробки та продуктів з дуже довгим переліком інгредієнтів.

 

7. Розтягуйтесь.

Розтяжки допоможуть підтримувати м'язи у такому стані, щоб у вас було менше шансів пошкодити себе, коли ви будете активно рухатись.

Знайдіть п'ять хвилин щодня, щоброзім'яти м’язи дота після прогулянки.

 

 

8. Висипляйтесь.

Здається, ніколи не буде достатньо часу, щоб виконати все, що нам потрібно. Ми часто нехтуєм сном заради виконання інших завдань. Проте сон має стати пріоритетом. Як мінімум сім годин сну щодня допоможуть вам почувати себе свіжим та енергійним.

 

9. Розпочніть щось нове.

Весна - це час для зростання.Розпочинаючи новий проект, хобі, роботу або відносини, Ви створюєте рух та зміни, які є сутні

Новини