м.Стрий вул. Болехівська, 1, Тел.: (03245) 7-13-29, 067 507 49 13

Найефективніші дієти

Протягом усього життя за їжею ми проводимо більше двохсот годин, поглинаючи більше сорока тон їжі. Вражає? А деяким вдається ще й схуднути, при цьому ні в чому собі не відмовляючи. Так, таке можливо. Багато залежить від того, що і як ми вживаємо в їжу. 

 

Давайте розглянемо основні традиції харчування в різних країнах. 

Французи в основному вживають овочі і тушковану зелень, яка подається як гарнір. При приготуванні їжі у великій кількості використовується селера, кріп, шпинат і петрушка. Крім того, саме в тушкованій  зелені активні і корисні речовини містяться у формі найбільш прийнятній  для засвоєння нашим організмом. 

Італійська дієта вважається однією з найбільш корисних. З її допомогою оздоровлюється серце і судини, омолоджується організм в цілому. І хоча їх головною стравою є піца, це все ж не заважає уродженцям сонячної Італії виглядати добре. В якості корисної начинки використовують оливки, сир, помідори, перець, у яких міститься цілий комплекс природних речовин, здатних розгладжувати і підтягувати шкіру, протистояти раку і віковим змінам. 

В Японії на протязі усього дня випивається велика кількість зеленого чаю. Всім відомо, що зелений чай сприяє нормалізації обмінних процесів в організмі, тим самим допомагаючи скинути зайву вагу і промити кишечник. При цьому японці проявляють стриманість у їжі. Скоротіть свій раціон відсотків на двадцять, і ви незабаром помітите результат. 

Китайці воліють  жити за календарем. І перш ніж приступити до трапези, звіряються з календарем. Оскільки їжа, яка підтримує вас холодною зимою, не годиться для жаркого літа, страви, з допомогою яких можна впоратися з весняною втомою, восени навпаки навівають тугу і сприяють відкладенню жиру. 

Мексиканці. Яку б страву вони не готували, до неї обов'язково додадуть авокадо. Адже в ньому міститься багато насичених жирних кислот, особливо корисних для серця, судин, печінки і шкіри. 

Завдяки вживанню сої бразильці виглядають такими стрункими і гнучкими. Вживання цього продукту викликає приплив сил, створює відчуття легкості, піднімає настрій, додає блиск очам і розгладжує шкіру. Соя довго зберігає стан ситості, і при всьому цьому - мало калорійна. 

З допомогою устриць іспанці підтримують своє здоров'я. Поєднання мінералів, ферментів і амінокислот в цьому делікатесі відповідає денній нормі організму. Саме тому дієта з вживанням устриць сприяє зміцненню нервової системи, позбавленню від стресів і втоми, а за одне і зайвих кілограмів. 

Індуси радять налягати на манго. Вони називають його молодильним яблуком. Страви з соковитого плода сприяють розгладженню зморшок, і не дозволяють з'явитися новим.

Найпопулярнішою дієтою багато хто чомусь вважає звичайне голодування. Але абсолютно ніякої користі в цьому немає. Ви можете тільки сповільнити свій обмін речовин і зіпсувати травну систему. А в деяких випадках навіть поправитися! 

Тому слід дотримуватися дієт, перевірених великою кількістю дівчат, але коригувати їх під себе. 

Однією з кращих дієт, яка швидко прибирає обсяги є варіант спортивної «білкової дієти». За десять днів ви можете скинути до 10 кілограмів! 

·   1 день - в будь-якій кількості варені яйця.
 

·   2 день - варена риба
 

·   3 день - скільки завгодно сиру (можна додати мед)
 

·   4 день - варена курятина.
 

·   5 день - можете їсти тільки картоплю в мундирах.
 

·   6 день - варена яловичина.
 

·   7 день - що завгодно з овочів.
 

·   8 день - будь-які фрукти.
 

·   9 день - нічого крім кефіру.
 

·   10 день - пити тільки шипшину.

Пити можна що завгодно, але без цукру. При цьому обов'язково хоч раз в день випивати склянку відвару шипшини. Він запобігає впливу  дієти на печінку і нирки.

 

На ще одній дієті можна втратити більше п'яти кілограмів. Харчування відбувається за такою схемою: 

·   3 дні - тільки рис, можна додати приправи за смаком.
 

·   3 дні - до кілограма яблук.
 

·   3 дні - відварене куряче м'ясо.
 

·   Останні 3 дні - кефір.

Для екстремалів існує «питна дієта», при якій можна вживати тільки рідину 30 днів. Наприклад, какао, бульйони, молоко, кефір, соки, квас. І обов'язково випивати щодня не менше 15 літрів  води. Але, ні в якому разі, не позбавляйте організм усіх необхідних вітамінів і мінералів: перед початком такої дієти обов'язково порадьтеся з лікарем, що б не нашкодити організму. Зниження ваги просто фантастичне! 

Найважливіше - правильно виходити з дієти, не накидатися після її закінчення на висококалорійну їжу. 

Варто не забувати, що заставами красивого тіла є не тільки різноманітні дієти, але і активний спосіб життя. Якщо Вам не по кишені фітнес-центри, то ніщо не заважає вам бігати вранці або займатися спортом, чи навіть гімнастикою вдома . Гарною підмогою для схуднення можуть стати і обгортання з глини, меду або шоколаду з перцем. Головне, не зупинятися на півдорозі, і тоді захоплені погляди чоловіків вам забезпечені.

 

Новини