м.Стрий вул. Болехівська, 1, Тел.: (03245) 7-13-29, 067 507 49 13

Як вмиватися з нарощеними віями

Нарощені вії, безперечно, дуже гарно виглядають на будь-якій дівчині. З ними очі відразу здаються виразнішими. Єдина річ, яка найчастіше зупиняє дівчат від того, щоб зробити собі такі вії - боязнь того, що за ними важко буде доглядати. Особливо часто вони бояться якось пошкодити їх при вмиванні.
Чому вії відклеюються і чого краще уникати? 
При нарощуванні, нові вії приклеюють до своїх натуральних  по одній або пучками. У будь-якому випадку, головний закріплювач такої краси на повіках - клей, а його термін не довговічний, як би вас не запевняли. З-за такої особливості клею, при неправильному догляді, корекцію доведеться робити частіше, тому необхідно знати, що може зменшити термін його дії.
Отже, клей роз'їдають будь-які масла - на час носіння нарощених вій забудьте про маски для особи з будь-якими маслами, так як при змиванні вони можуть потрапити на вії, або ж змивайте їх дуже обережно, спочатку використовуючи лопатку для зняття маски, а потім вже вмиваючись водою. Протипоказані також будь-які жирні засоби - наприклад, молочко для зняття макіяжу або жирний крем. Уважно вчитуйтесь в склади компонентів, які ви звикли наносити на область навколо очей - можливо, вам доведеться на деякий час від них відмовитися або дуже обережно  наносити тільки на нижню повіку.

Правила вмивання з нарощеними віями 
Дозволяється використовувати пінки для вмивання або легкі пінисті гелі. Не користуйтеся чимось агресивним - наприклад, милом. Спочатку сполосніть обличчя теплою водою, потім швидко намыльтесь, уникаючи торкатися до області навколо очей, після чого змийте піну водою і промокніть обличчя рушником. Цей спосіб підходить, якщо ви не фарбували очі. Якщо ж ви не втрималися від використання тіней або підводки, змочіть ватяний диск водою і акуратно змийте туш з очей, із залишками впорається ватяна паличка. Пам'ятайте, що терти вії і торкатися до них засобами для зняття макіяжу - не найбільш вдала ідея, так як ви можете випадково відклеїти вії.
Не рекомендовано також нарощувати вії перед поїздкою на море, солона вода також знижує термін служби клею. Але якщо ви все-таки зважилися, то при купанні в морі намагайтеся не пірнати з головою занадто часто, а вмиватися можна так, як зазначено вище.
Отже, нарощені вії вимагають особливого догляду: їх не бажано часто чіпати, очі не слід додатково фарбувати, для зняття макіяжу треба використовувати легкі пінні засоби і ні в якому разі лосьйон або молочко, заборонено використання масел, і краще не купатися довго в морі, якщо ви відправляєтеся на відпочинок. Дані приписи можуть здатися тяжкими до виконання, але вже через пару днів після процедури нарощування ви швидко освоїтеся і звикнете, а наші поради допоможуть відкласти похід на корекцію вій на два тижні і більше.

Новини